Takk for at du besøker bloggen min :-) Legg gjerne igjen ett hyggelig spor etter deg :-)

søndag 27. april 2008



Her er ett av de nye stemplene som jeg kjøpte på messa.Kortet har jeg laget til pappaen min,som fyller år 16 mai.Jeg bare digger den nye malingen som jeg kjøpte på messa i går :-)


Kunne ikke dy meg,måtte bare lage ett kort med en gang! Det ble ett kort til min lille niese Hedda,som fyller 7 år i mai.Hun har selv plukket ut det stripete papiret,å ønsket seg dette på sitt bursdag kort.Det ble ett meget glitrende kort,noe som passer jo godt til lille prinsesse Hedda!Kort ideen fikk jeg på dagens messe :-)

lørdag 26. april 2008




Nå har jeg kommet hjem fra messa,med mye stærsj og mange gode ideer!Gleder meg til å teste det nye stærsje mitt :-) og å prøve ut noen nye ideer!

torsdag 24. april 2008






Her er ett utdrag av det lille albumet som jeg laget til min venninne Bentes 40 års dag.Albumet er egentlig beregnet til cd`r.

søndag 20. april 2008

Hallo!Nå begynner hobby rommet mitt å ta form!Jeg har vært på Ikea,så nå skrur jeg flatpakker for hare livet!Fikk selvfølgelig ikke alt jeg skulle ha der,så jeg må en tur til! Det blir liten til til kort laging om dagen,men jeg kommer sterkere tilbake!Til helgen er det messe i Skedsmo hallen (Scrapping) GLEDER MEG!!!!!!!!!!!!

torsdag 10. april 2008



Nok en barne bursdag!Dette kortet er til Amalies venninne Silje,som har fylt 9 år!Jeg har fått noen nye stempler blant annet denne Tilda ramma.Måtte bare teste det!Jeg har også brukt krympe plast (Tilda engelen på silke båndet) Det var kjempe moro!

torsdag 3. april 2008

Fant flere videoer i dag på denne bloggen http://paperpleasing.typepad.com/my_weblog/video_tutorials/index.html Her er blantannet den videoen hvor de embosser med stempel farge på en cuttlebug embossing plate.